Lahjoista parhain – aitoa empatiaa ja palvelun taitoa keskellä arkea!

IMG_2311 – kopio

Kuvia ja kirjaimia

MIRA NIEMI omistaa kauniin ja tyylikkäästi puoleensa vetävän lahjatavarakaupan Alahärmässä, Kauhavan kaupungissa.           Silmiinpistävintä kuitenkin on asiakkaiden saama lämmin ja teeskentelemätön kohtelu.   *(Toimittajan tekemä huomio!)

Kauppaopiston käynyt Mira heitti  ”lusikat nurkkaan”  kokeiltuaan ravintola-alaa  vajaan vuoden verran ja viihtyi 16 vuotta Lillbacka-konsernin palveluksessa.  Asiakaspalvelutaitoinen nuori nainen lensi kuitenkin ”pesuveden mukana”  kun yritys supisti henkilökuntaansa. *Tämä oli varmasti PARASta mitä härmäläisille ja muille(kin) lahjoja, kirjoja, toimistotarvikkeita, passikuvauksia ym.. tarvitseville voi tapahtua.

Rauhallinen Mira hoitaa asiakkaidensa tarpeita rupatellen; paperinreiityksiä pappojen sukututkimuspapereihin, passikuvia matkallelähtijöiden hakemuslomakkeisiin, lahjoja vauvoista teineihin ja erilaisiin aikuisiin, kortteja, kuvamagneetteja, kirjekuoria, sisustustauluja, karttoja – KIRJAKAUPPA, uusimpia ja vastajulkaistuja kohuttujakin teoksia löytyy suoraan hyllystä!

 

IMG_2304 – kopio – kopio

Aprillipäivänä 2011 aloittanut TARINATAIVAS sijaitsee Smarketin talossa ja on helppo paikka kauppareissulaisille hoitaa muistamisia   esim. rakkaita ja läheisiään menettäneille.,, tiskiltä löytyy yhteisadressit ja keräyslistat kuin myös adressit henkilökohtaiseen lähestymiseen sekä muistokortit ja kynttilät.  Hautajaisten kuvauskeikat muistotilaisuuksissa kuuluvat osana palvelukonseptiin.

Kotisivut linkistä; http://www.tarinataivas.com/

IMG_2308 – kopio

2007 avioitunut Mira Niemi irtautuu työstään joskus messuille Helsinkiin ja kun perheessä on kaksi pientä suloista tyttöäkin, on Raija-äidin apu korvaamatonta ja rakasta.  Raija on myös ammattimainen asiakaspalvelija ja ollut läpi elämäntyönsä ihmisten parissa ja Hänen huumorinsa on kepeää raikkaudessaan!

IMG_2314 – kopio – kopio


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *