Kipua ja kovia otteita – hoitoa härmälääsille häjyille!

2000-luvun puolivälissä Thaimaassa Soithong Kärnän kovien kourien otteeseen astui lomalainen Suomesta.  Sama tyttömäisen sievä, mutta erittäin rautakourainen ammattilainen on pehmittänyt työn kovettamia lihaksia sittemmin Alahärmässä jo pian kolme vuotta!

Thaimaan kaakkoisosassa lapsuus- ja nuoruusvuotensa elänyt Soithong oppi tekemään kovaa työtä leipänsä eteen maatöissä ja kultakorutehtaassa, kunnes tutustui nykyiseen työhönsä!

Hierontakursseja ympäri maata pitävä kouluttaja tuli Soithongin kotikylään ja nuori nainen opiskeli työn perusteet muutamassa viikossa.  Kolme vuotta Hän ehti työskennellä uudessa ammatissaan ennenkuin kohtalo puuttui peliin ja elämä lennätti Hänet  Suomeen.

IMG_2301 – kopio – kopio

Klassista hierontaa ja lihashuoltoa omassa yrityksessään harjoittava työtäpelkäämätön Soithong on kouluttautunut Valviran valvonnan piiriin kuuluvassa oppilaitoksessa Suomessa.

IMG_2286 – kopio – kopio

Uudessa kotimaassaan Soithong Kärnä hakeutui opiskelemaan suomen kieltä sekä myöhemmin anatomiaa.  Vuosina 2010 / 2011 Hän hankki ammattipätevyyden Kaustisen kansanopiston (9) yhdeksän kuukauden kurssilla.

IMG_2299 – kopio – kopio

Itsenäisestä työstään nauttiva Soithong  hoitaa iloisesti asiakkaidensa vaivoja ja ”kremppoja”, mutta myöntää nopeasti aamuista illoiksi vaihtuvien päivien olevan kovia – omaakin kroppaa särkee ja itseään Hän hieroo usein kotiinpäästyä, yhtä säälimättä kuin asiakkaitaankin.

Kaukana kotimaassa asuvia vanhempiaan tytär muistaa säännöllisesti – perheyhteys ja empaattiset puhtaat arvot ovat osa Soithongin elämää työssä ja vapaa-aikana. Hänen varauskirjansa täyttyneet sivut kertovat luottamuksesta asiakaspiirissä.

IMG_2302

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *