Elämäntapa-autoilua ammatikseen ja huvikseen

Alajärveläinen                                                                                                               VELI-MATTI RAJA-AHO tietää mihin suuntaan rattia käännetään! 

Parikymppisenä Veli-Matti oli jo pistänyt kirjan kannet kiinni ja lukuhommien jatkeeksi oli testattu puu-alaa useammalta nurkalta. Vuonna 1994 käynnistyi oma ammattiautoilijan ura polveutuen isän sotienjälkeen perustaman sora- ja puunkuljetusautoilun esimerkin voimaan.  Ensimmäinen  kuorma-autokin ostettiin isältä.

raja-ahot Veli-Matti ja poika Niko

Nuoren miehen auton lava täyttyi ensimmäisinä vuosina erilaisista kappaletavaroista, kaikkea kuljetettiin minkä kyytiin sai ja maksettiin. MÄKELÄN PELTITUOTE http://www.makelaalu.fi oli ensimmäisiä vakavaraisia kuljetusasiakkaita ja tämä huikean menestyksen luonut yhtiö on myös kasvattanut Veli-Matista työnantajan, kaksi kuljettajaa ajaa isännän työkavereina yhtiön kolmea autoa.

V M RAJA-AHON REKAT

Vuosien varrella Raja-ahon taidot on testattu useaan kertaan myös suurta organisointikykyä vaativissa projektiluontoisissa kuljetustehtävissä. Takavuosina paloi etelä-suomessa suuri alumiinin anodisointilaitos ja Veli-Matti sai tehtäväkseen valjastaa mittavan autokolonnan ajoon kun alumiinia jatkokäsiteltiin alajärveläisen perheyhtiö MäkeläAlun nykyaikaisessa tehtaassa.  Yhdeksän (9) kuukauden aikana maisemat olivat tuttuja päivästä toiseen.  Myöhemmin myös kaivosyhtiö TALVIVAARAan lähti alajärveltä alumiinituotteita kymmeniä rekkakuormia ja asialla V M RAJA-AHO.

Kilometrejä janoava ammattimies otti vuonna 2011 kompassin kauniiseen kouraansa ja ajoi auton metsään – autosuunnistus     Sakari Koskisen (kartturi)  kanssa vei miehen mennessään! Jokamiesluokan meluisia ja pölyisiä kisoja nuorena kolunneen Veli-Matin ja Sakarin tiimi  ”Päkin Pojat” on palkittu ykköspytyilläkin metsien kätköissä tapahtuvissa ajosuunnistuksissa. Yrittäjäonnistuja Veli-Matti on rento ja rauhallinen rattimies, esikuvaksi kelpaava!

raja-aho ky

Kyytiin saa tavaraa  soittamalla  0400-263409   V M RAJA-AHO KY 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *