Menopelikaupasta mukaan mailat ja munkkikahvit mausteeksi!

Autokauppaa Kauhavalla päätien varrella pyörittävät Juha-Matti Hakomäki Lapualta (http://www.pelipaikka.net)  ja Kari Kuismanen Seinäjoelta (http://www.autosaletti.fi).

IMG_2147

Kahvilapalvelut Pelipaikan asiakkaille tarjoaa Katri Hakomäki. Valikoimasta löytyy päivittäin kahvit ja nisut, höyrymakkarat, täytetyt leivät ja makean nälkään matkallekin limsat ja karkit.

IMG_2153

Koulunkäyntiavustajan hommista Katri siirtyi luontevasti kassakoneen taakse palvelemaan miehensä Juha-Matin asiakkaita ja sai oman yrittäjähenkisen työmaan kaupanpäälle. Vapaa-aikana nuoruuden harrastukset viulu ja piano soivat, tosin satunnaisesti kun lenkillekin tekee mieli ja pariskunnalla on kaksi tytärtäkin.

PELIPAIKKA on Ylihärmässä 1981 syntyneen Juha-Matti Hakomäen innovaatio.  Kauppiaan uran parikymppisenä aloittanut Juha-Matti on pelannut sählyä ja salibandya kuusivuotiaasta aikuisiälle saakka edeten kilpaurallaan aina II-divisioonan tasolle. Pelimies on aina pelimies ja ura alkoikin aikoinaan sählykamppeita pakettiautolla kuskaten ympäri maakunnan pelihalleja ja liikuntasaleja. Nuori mies vuokrasi välineet ja järjesti turnauksia yhteistyössä liikuntapaikkojen vetovastuuhenkilöiden kanssa.

Juha-Matin PELIPAIKKAliike  edustaa alajärveläisen perheyrityksen http://www.realstick.fi merkkisiä sähly/salibandymailoja sekä urheiluvälineitä, palloja, asusteita.  Tuotteet ovat korkealaatuisia ja haluttuja myös mestaruustason rankoissa ja vaativissa pelitilanteissa ja silti edullisia perheitten ja koulujenkin liikunnallisiin tarpeisiin!

IMG_2148

Videovuokraamoyrittäjänäkin vuosia toiminut Hakomäki hankki vankan autokauppiaan ammattitaidon Seinäjoen Käyttöauton palveluksessa seitsemän vuotta työskennellen. Liikkuessaan kotiseudullaan katse osui usein tyhjänä seisovaan liiketilaan ja unelma omasta monitoimiliikepaikasta konkretisoitui kesällä 2013.

IMG_2145

AUTOSALETTI on KARI KUISMASEN vastaperustettu oma yritys.  Vuonna 1977 syntyneen Karin työhistoria on rakentunut vuosien myyntityön ja asiakaspalvelun vaihtelevissa kuvioissa. Autoalalle Kuismanen ajautui 2006 Autoseinliikkeen kautta Seinäjoen Käyttöautolle, missä Kari ja Juha-Matti tutustuivat ja nyt talvella 2014 yhteistyö sai jatkumon Pelipaikan tiloissa – nuoret miehet yhdistivät positiivisen energiansa ja kauppa on käynyt  päivittäin. Kari Kuismasen perheeseen kuuluvat vaimo MARIA ja kolme lasta. Urheilun ja kuntoilun merkitys on Karin elämässä suuri ja se näkyy miehen raikkaassa olemuksessa; rento ja nuorekas ammattilainen!

Autokanta on laadukasta molemmilla hintahaitarin venyessä laajaa asiakaskuntaa reunoja myöten huomioiden. Muutamasta tuhannesta yli kymppitonnin,  Molemmilla on myös välitysmyyntiä – asiakkaiden omia autoja tarjotaan suoraan ostettavaa etsiville!

Pelipaikan kotisivut tästä linkistä;       http://www.pelipaikka.net 

 AutoSaletin kotisivut tästä linkistä;  http://www.autosaletti.fi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *