Oma tie löytyi lapsuuden ajan kotikaupungista – pääkadun parhaalta paikalta!

Tarja Pouhula  (6)

Perjantaina 13.  päivä toukokuuta 2011 avasi Tarja Pouhula elämäänsä uudet ovet – nopean oivalluksen rohkaisema pitkäaikainen haave nosti Tarjan johtajan rooliin omassa firmassa!  

Tarja Pouhula  (1)

Vakuutusalalta osapäiväistetty Tarja teki aikansa lomituksia terveyskeskuksessa kun intuitio alkoi lähetellä herätteleviä kuiskauksia aikuislukiosta lakin kirjoittaneen moniosaajan korviin. Alkaville yrittäjille järjestetylle kurssille hakeutunut Tarja sai vinkin vapaasta liiketilasta etsittyään sellaista eri puolilta Kauhavaa.

Tarja Pouhula  (5)

Elämän koulima yksinlaulaja & kuorolaulaja (Lakeuskuoro) nauttii yrittäjyydestään ja arjestaan asiakkaidensa ympäröimänä. Tarjan lahjaksi saama myönteinen ja sopivan pehmeä luonne vetää ihmiset päivittäin ja viikoittain tekemään löytöjä ja etsimään aarteita suositulta Tmp-Kirppikseltä,

Tarja Pouhula  (4)

TMP-Kirppis yhteystiedot;

gSm 040 8211022

KAUPPATIE 61

Aukioloajat
ma – pe: 10:00 – 18:00
la: 10:00 – 15:00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *