Härmäläänen maankiertäjä – tilausliikenne Jorma Autio

Kahvipöytäkeskustelun lomassa heitetty vitsi ”pitääsköhän mun mennä hankkimaan linja-autokuskin kortti”  muuttui yllättäin ammatiksi yli kymmenen vuotta sitten.  Alahärmän Hakolasta on startannut Jorma Aution oman yhtiön auto reilut neljä vuotta vieraan palveluksessa hankitun seitsemän vuoden  ”työharjoittelun” jatkeena. 

J Autio tilausliikenne I

Päätoimisesti peltoviljelinä kotitilaansa askaroiva metallimies Jorma Autio on liikennöinyt erilaisia tilausmatkoja mm. Venäjän vaihtelevissa tieolosuhteissa aina Pietarin miljoonakaupungista Karjalan kylämaisemiin kuin myös ympäri Viron maanteitä.

J Aution tilausliikenne

Tilausliikenneyrittäjyys on tuonut kaivattuja lisäansioita ja ammattitaidollaan luotettavan kuljettajan maineen luonut Autio soitetaankin yhä useammin urheilujoukkueiden, raviporukoiden ja myös eläkeläisten virkistysreissuille! 

J Autio tilausliikenne

Jorma Aution mukavan hintaystävällisen kyydin voi tilata puhelimella numerosta    0451324451

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *