Kampa ja sakset

Kauhavan Kauppatiellä tukkaan tarttuu MARJAANA NIEMI

Kesäkuussa 2013 nuori nainen astui askeleen lähemmäs unelmaansa, rekisteröi yrityksen (T:mi Marjaana Niemi) ja vuokrasi tuolin Parturi-Kampaamo PISTEen toimitiloista.

ParturiKampaaja Marjaana Niemi I

Rohkea ja tiensä valinnut parikymppinen ammattilainen istui jo koulutyttönä innokkaasti isosiskonsa hiusmalliksi – kotoisissa tunnelmissa vauhdikkaat kokeilut saivat alan vetämään puoleensa!

Marjaana pisti hakupaperit heti yläasteen 9-luokan jälkeen amikseen. Lukioon tie kuitenkin vuodeksi vei, koska ammattikouluun ei päästy. Marjaana haki uudestaan ja elokuussa 2011 hiusalan perustutkinnon aloittanut valmistuu huhtikuussa 2014.

ParturiKampaaja Marjaa Niemi III

Osaamisestaan ylpeä ja varma Marjaana suunnittelee oman liikkeen avaamista kesän kynnyksellä. Epäröimättä onnistuvat leikkaukset, permanentit, värjäykset, hiuspidennykset, kampaukset, ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut. Hinnasto on alan keskitasoa.

 

 

PartutiKampaajaMarjaana Niemi II

Teiniasiakkaiden kanssa Marjaana saa usein kokeilla rohkeasti osaamisensa eri alueita. Asiakkaita valikoimatta Hän kuitenkin palvelee positiivisella rempseydellään hienotunteisesti ja aikuisen ottein tuoliinsa istahtaneet – yhteystiedot alla olevassa kuvassa!

Kampaamo Marjaa Niemi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *