LomaMökki LAHTI – rentoa romantiikkaa keskellä kaunista Suomea

Alahärmässä, Suomen vilkkaimmassa turistien suosimassa historiallisesti(kin) merkittävässä Kauhavan kaupunginosassa aloitti vuonna 2007 maalaisromanttisuutta henkiviä loma-asuntoja vuokraava Reijo Lahden kasvava matkailupalvelutoiminta.  Asiakaspalvelua huumorilla ja humanismilla hoitava isäntä istuu allaolevassa kuvassa vastaremontoidun mökkinsä viihtyisässä keittiössä. 

IMG_2093 – Kopio – Kopio
Reijo tutustui nykyiseen ammattiinsa työskenneltyään  hotelli Mäntylinnassa kotikylällään. Usein Reijo on kohdannut työssään maailmalla suurtakin uraa luoneita tähtiä ja julkkiksia vaikka korostaakin asiakkaidensa saavan laadukkaan ja leppoisan huolenpidon olivat he omassa elämässään ketä tahansa!  
IMG_2095 – Kopio   
Nopeasti kasvanut suosio Reijon lomapalvelua kohtaan selittyy hyvällä sijainnilla, liki valtatiessä kiinni ja kuitenkin oma kodikas rauha pihoineen ja uimaranta vieressä, puulämmitteiset saunat ja näkymä yli lakeuden suoraan huvipuistoon joka on rankattu TOPlistojen kärkeen.  Lomatunnelma on käsinkosketeltavissa kun autosta on noustu – Pohjanmaan helmi tuoksuu näkyy tuntuu. Vieraskirjaa mökissä selailtuani huomaan maan eteläisistä kiireisistä kaupungeista, mutta myös Lapin perukoilta kiitollisia terveisiä.
 IMG_2097 – Kopio
Kotisivut löytyvät alla olevaa linkkiä ”klikaten”

http://www.lahdenlomamokki.suntuubi.com/?cat=1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *